RADIO PEDRET

   Quimpedretradiopedretkudryashova

 

«La Ràdio és el millor somni per crear il·lusions, que es dibuixen a l’aire de les nostres millors imaginacions«.


La ràdio estimula els sentits amb la seva veu  definida i a voltes ‘secreta’, la seva imatge és somiada i desitjada. La ràdio busca crear imatges, i ha de generar emocions i estimular tots  els nostres sentits.

 La ràdio que batega per les nostres vides de vegades ens acompanya en la solitud, però cada vegada que obrim la ràdio,  hem  de deixar les nostres tristeses, i embarcar les nostres alegries en un món ple d’il·lusió.

 La ràdio ha d’emergir sempre com l’eterna companya, dibuixant els nostres somnis i evocar el més quotidià i alhora  imaginar-ho tot.

 Per a mi, la ràdio ha marcat diferents etapes de la meva vida, tant a Lorca (Múrcia), a Barcelona, a Cervelló, Roses,  Vilamalla i altres llocs de la meva adolescència.
 La Ràdio primer va ser màgia, era el so del meu món imaginari solitari i quasi infantil, quan durant diversos anys l’escoltava amagat sota un llençol, per a després també ‘tocar la’ per a dins i admirar-la des de ‘fora’ del meu país, i ara és conèixer-la encara molt més, des de la maduresa i des de l’Empordà, per dins i per tots vosaltres.

Cal conèixer la ràdio, compartir-la i és un regal per descobrir un món de comunicació que es fa voler i la vegada derivar-la per deixar-la a la joventut, als que ens devem i per ells ho fem tot, i participin en ella i se la facin seva
Ràdio Pedret no és un reclam comercial, tampoc és un servei per cap sector polític, no ni tan sols un repte personal, és demanar més per qui vol conèixer més, És senzillament una manera de ser i una manera de sentir.

www.radiopedret.com és la vostra ràdio i estem obligats a fer-nos estimar.

Fem ràdio!

Quim Pedret i Rovira

03-12-2013

Leave a Reply

*