‘Paradoxes’ que emprenyen i fas amics, by Radio Pedret

‘Paradoxes’ que emprenyen i fas amics
– Mas no pot ser el problema (Diari Ara) 29 sep 2015
– El problema és Puigdemont (Quim) 21 juliol 2018 Dissabte

Amics, crec que poguen ser, humanista, independentista o federalista, sobiranista, catalanista, anarquista o senzillament molt i molt català o ‘agnòstic polític de banda i banda’ puc escriure el que em bé de gust i penso.
Sóc com sóc i visc a la meva manera i ja no penso canviar.

Les vostres veus (no parlo per tots) no em faran callar el que penso i moltes vegades escric per mi o per algú en concret.
Ara no puc escriure més per prudència, Prudencia la del demés
Potser un dia recordareu el que he escrit, de la mateixa manera que recordeu els dies que milers de persones amb samarretes grogues i senyeres i estelades varen fer VIES i ONZES de Setembre mentre cridaven visca a Cataluya i a l’Artur Mas (abans de caure amb un molt injust oblit)

Mas va dir: «No vull ser el problema, vull ser la solució» i molts, entre ells el diari ‘ARA varen escriure:
«Mas és un actiu que garanteix la indispensable transversalitat ideològica del procés. No ens podem permetre el luxe de prescindir-ne. Ell no pot ser el problema»

Sento que no agradi que possi que Carles Puigdemont no m’agradat mai, però l’he respectat, potser sense entendre els seus mèrits (que segur en té) menys el fet de tocar la guitarra que ho fa de punyetera pena (si un dia vaig a Walerlo igual l’ensenyo a tocar i cantar i deixar de fer el ridícul (és un home públic) tant com cantant com politic

Tampoc he entès els que perque en una merda de ‘RIFA’ (suposo) com l’Oriol Junqueras i altres col·legues del govern es varen quedar al peu del canó a Catalunya i després podrir.se a les putes presons de les Españas Imperiales.

El que penso i escric en l’àmbit polític, quasi sempre si puc, ho faig saber a l’interessat i en aquest cas així ho he fet saber al qui el va triar després de fotre un ‘pas al costat’ per imposició i coça de la CUP i per ‘equivocació’, segurament… Ja que en Puigdemont no era l’escollit… en principi … millor callo…

Si voleu, mirem hemeroteca! Però com comprendreu no estic a les tres de la matinada per justificar res, ni el perquè opino ‘així o exines’ o el que penso d’una persona que jo no vaig votar o d’un amic que Sí vaig votar.

De fet no acostumo a votar massa vegades. És molt avorrit. Ens enreden sempre i la majoria de polítics sempre s’obliden de la cultura, alguns de l’educació i del respecte en vers nosaltres 

Si us plau, amb tota l’estima vers vosaltres, deixeu-me opinar del que penso i no em demaneu (ni en silenci) que escrigui el que voldríeu llegir.
Totes les opinions i el respecte a elles han de ser.hi sempre presents. Crec jo. Moltes gràcies.

Potser només jo sé el que vaig parlar el dijous amb una persona que sap molt bé el que avui passaria amb la Marta Pascal i per prudència ell no feia culpable a ningú.
Jo si trobo molts ‘culpables’
Soc així de punyeter i tinc més mala llet.
I si ho escric és perquè només estic casat amb la meva esposa i no sóc polític. Ni ganes.

Quim Pedret i Rovira