«Joventut de Vilajuïga» amb Elena Kudryashova

Tant la meva esposa Elena Kudryashova, com jo mateix, compartim les fotos de Joventut de Vilajuïga i estem molt agraïts per la vstra visita que heu fet a casa nostra i les vostres paraules de simpatia. Moltes Gràcies.

 

 

 

 

 

 

 

«Avui hem anat a visitar a l’Elena i en Quim a la seva ‘pinacoteca’ particular. Ens ha agradat molt conèixer l’increïble talent de l’Elena per la pintura, la qual ens ha mostrat els diferents estils que ha anat utilitzant al llarg dels anys durant la seva trajectòria professional.
Per la seva part en Quim ens ha explicat algunes de les anècdotes que els han acompanyat durant aquests anys.
Moltes gràcies per fer-nos un espai i ensenyar-nos part de la teva obra

Gràcies a vosaltres!!!


Pujat per Radio Pedret
15 de març 2019