La milllor companyia, dos cors, by Quim Pedret

“Quant amb un cafè tens la milllor companyia, dos cors”

 

La ‘gent’, és a dir la majoria de la societat freda, classista, frívola amb un gran toc mesquí d’hipocresia en què que vivim, encara no està preparada per acceptar algunes coses.

Per exemple com per entendre i acceptar obertament que avui al vespre pengés una fotografia de gent senzilla fent un cafè. D’una parella que lluita, pensa, estima, vols ser estimada i acceptada que a estonetes riu i plora, com tots ho intentem, però ells que per aquestes coses de la vida del maleït consum explotador i injust, no tenen la ‘sort’ de ser ‘ministres de treball’, Ni ser gent ‘important’ que fa coses ‘importants’, a llocs ‘importants’, amb gent xupi-guai

A molts, aquestes sets mil ‘raons de imbecilitat’ que envolta la societat, aquesta ‘suciedad’ no els deixaria entendre que dos antics amics meus puguin haver passat unes hores aquest vespre a casa meva, que també és a casa seva. Amb un cafè.!!

Com deia el poeta: ‘M’agrada la gent senzilla i tendre que viu i deixa viure. Deixant petjada en silenci, i no fa mal. Ans al contrari’.

Ella fa de dona de fer feines, o sigui ens treu, la pols, els papers. les boreilles del cendrer i si cal les ‘pixades fora de tinter’, i les cacones i ell fa d’escombriaire, o sigui, ens treu la merda de la porta de casa.

I es senten orgullosos de ser com són,i no ho amaguem, i jo content d’aceptar.los, de la mateixa manera que jo NO acceptaria a casa meva, ni al mateix ‘ministre de ganduleria, pocavergonyeria i frau’ o qualsevol altre animalot polític corrupte.
.
Gràcies a tos dos.
Sé que m’esteu llegint, però no puc posar els vostres noms, ni cap fotografia. Potser faria vindre ‘escarafalls’ a alguns, potser d’altres tindrien mal d’ulls i els demés no ho entendrien, ni voldrien entendre..

No vull ferir cap sensibilitat. Parella, vosaltres i segurament jo, no som d’aquests mon i potser encara no ho sabem.

Parella, aneu endavant i sempre junts, com heu fet fins ara. La vida dóna tantes voltes Oi? I el que hem vist i veurem!!

Abraçades

El Quim