De pos-imbecils a pre-gilipolles, by Radio Pedret

“De la post-independència a la pre-república”! Dir això, és prendre el poble per imbecil.

Res de desànims. Personalment estic fantàstic. Desanima el panorama que ens envolta.
No us heu preguntat mai si un President (o dos) haurien de fer dues passes al costat?

Jo per escriure de broma, humor, respecte i seriosament, treballo MOLT i no he demanat res a ningú, ni un puto “m’agrada” dels polítics.
Crec que sempre he escrit per mi, amb modèstia i sense voler donar lliçons a ningú…. però he comès una errada, que era creure que podria canviar alguna cosa escrivint. Com deien a un poble: ‘Si no pots canviar el poble, canvia de poble’

Aquesta ‘classe’ política (sortosament, la de fa més de 20 anys, era un altre) m’ha decebut molt. Ells viuen en el seu món, un món de supèrbia i prepotència i nosaltres som els seus ‘palmerus’ que ballem sempre que ells volen a ritme de ‘flamencu’

Ja ho va dir Toni Soler en to de broma, però seriosament: “Un president ens ha pres per pos-imbecils i ara ens vol prendre per pre-gilipolless” i per aquí no hi passo, no vull perdremés temps i dic PROU

Moltes gràcies a tots per entendre’m. Seguim

Quim Pedret i Rovira