Quan el boticari fa de polític, by Quim Ràdio TV Pedret

…..del mur d’una amiga

Avui ho parlàvem amb una bona amiga…i porto mitja nit pensant-hi. I no acabo d’entendre en què coi pensem!
Mai acceptaríem que un fuster ens receptés l’antibiòtics per les angines, ni que el flequer fos el responsable d’ensenyar anglès als nostres fills a l’escola, ni que el conductor de l’autobús no tingués ni carnet de conduir… 
I en canvi ens sentim tan còmodes, tan segurs, tan tranquils quan la sanitat, l’educació, l’urbanisme, etc . estan regulats per polítics que s’autoanomenen professionals. Ja cansa!

Les regidories (tant en pobles, com en ciutats) controlades per professionals! Si us plau….comencem a fer les coses bé. Si els contractem i els paguem un sou entre tots, exigim-los almenys que siguin del ram. Com a mínim ens garantirem que saben de què parlen… és al·lucinant el grau de laxitud política que tolerem dia a dia.

Verònica

 

Estimada amiga Verònica:

Els polítics, TOTS, haurien de tindre un carnet d’escolaritat, un carnet de seny i un carnet de bona conducta a casa seva i en acabar el seu mandat haurien de donar explicacions civils, penals i morals de tot el que han fet malament i el que no han fet. Ja no diguem si es demostra que han robat al poble, cosa que malauradament és molt normal i senzill, per ells. Salut veïna

 

Quim Pedret i Rovira