Amb el meu amic Lluís Català a Roses, by Quim Pedret

Fa un any amb el meu amic Lluís Català a Roses.

Un amic que molts dels meus escrits el treuen de polleguera, però que per això mai deixarem de ser amics, ja que ens esperen més dinars i sopars al Risech de Roses.
Almenys ell, em comenta el que no està d’acord amb mi i no m’ignora com foten la majoria de ‘polítics de rodalia’ de la llista i dels que no deixen de mira.se el melic, el que són més papistes que el mateix Papa i s’estripen els vestits, mentre van navegant entre dues o tres aigües, amb un tarannà maquiavèl·lic i quasi ratllant la hipocresia.

Si aquestes ‘criaturetes’ els hi portes la contrària o no els hi llepes el cu… o les mans, van pensant: ‘Que collons diu aquest poca-solta que va d’eixerit (i això va per tots) ‘
Cal distingir les opinions, les idees, la vàlua de les persones, però no ho tenen present.
Jo per sort no tinc idees, però si seny, moral, vergonya i respecte per tots….. Però igual se m’acaba la paciencia, i espero que no s’acabi el respecte.
Tinc pocs amics i bons i ser diferenciar una cosa i l’altra.

Que no m’agrada en Puigdemont? Ho dic i punt.

Que collons té a veure l’opinió política que tinc d’un ‘president per accident’, amb l’amistat, inclosa amb ell, si la tingués?

S’ha m’ha titllat de ‘arturista’, molt bé! Perfecte! Ho sóc! És amic? i?
Però no sóc ni convergent, ni del PDCAT, ni de cap color, ni gaites! Rar? No… Jo visc a la meva manera amb més o menys seny.

Molts ‘adoraven’ a Artur Mas i ara el defenestren i el volen veure a les escombraries. Però està molt ‘viu’ Però si l’he hagut de criticar a Mas o demanar.li inclòs la dimissió com a President HO HE FET, aquí i a la meva web i després he parlat amb ell, i no ha passat absolutament res, perquè sempre hi ha el respecte i l’amistat. Entesos?
A vegades molts, sembleu una colla de ‘tarugus’….

Un polític de nivell del PDCAT em pregunta: ‘Encara tens amistat amb el president’? Recollons! La pregunta era argumentant que el to dels meus escrits, que segons ell no eren del mateix ‘caliu’ de feia uns mesos, en relació a la meva suposa sobirania catalana.

Pregunto: Cal que porti un carnet d’independentista penjat al cul?
O un carnet que passo de tot? Però que collons té a veure una cosa amb l’altre?

Quan un polític de nivell de PDCAT em diu i pregunta a cau d’orella: «bla, bla, bla?»
….És llavors penses… senyor, senyor!!

Lluis, molts no aprendran mai a separar les coses. Tu si, ja que ets ‘veteranu’, per no dir-te vell rondinaire i que la teva dona un dia et votarà de casa!!

Una abraçada bon Lluís. Molts records a la teva Julia. Cuideu.vos molt. Conèixer-vos, a tu i a la teva esposa, ha sigut una de les coses bones que m’ha passat amb anys.

 

 

Quim Pedret Rovira i Lluís Català Pérez

 

Hi ha persones que els hi diuen importants, altres que en diuen que són més coneguts o ‘famosetes’, d’altres en diuen rellevants i d’altres (no masses) en diem bons amics.
Una abraçada ‘nanu’ i moltes gràcies per ser.hi!!

Tinc ganes de veure ‘recollons d’espardenyer’

Paraula de Quim i molt català, com tu 
Bona tarda