En Quico fins als ‘OUS’… i en Santi Vila esperant, by Radio TV Pedret

Mentre el Quico Homs estava fins als ‘OUS’ …

…en Sant Vila, el filòsof, malabarista contorsionista i cuiner polític, assegurava que la destitució de Baiget va tenir “un punt injust’

1 er Aniversari del PDeCAT

 

Santi Vila, ¿El Juez de la Horca?…………. En català seria Jutge de Pau?

Ahir el mati davant el Facebook i en directe em vaig trobar la Marta Pascal, la 2a mestressa del PDeCAT a peu dret i amb faristol.
Ella, volia quedar bé amb tots els seus companys, però si dubte massa en seure en una cadira o altra, seurà a terra.


Veureu com va anar la cosa, que il·lustro amb unes fotografies, fetes amb gran una simpatia (i molta son)

Dotze hores abans que en Carles li ‘tallés el coll’ al Baiget (cosa que el va deixar ‘més baixet’ del que és), la Marta Pascal va dir que el govern amb en Baiget, arribaria fins al final. (font: Diari La Vanguardia Española)

Una vegada cessat en Baiget, en Carles li va donar les gràcies a l’afortunat de la rifa de les òsties, per la seva ‘honorabilitat’ i ‘lleialtat’, mentre en Santi s’ho mirava bocabadat i expectant. Com sempre!

Ahir dissabte, durant el primer aniversari del Consell i celebració-bateig de la ‘fundació’ del PDeCAT, com us deia, estava mirant el llenguatge visual i no perdia punt. Abraçades, mirades i punyalades 
i la mateixa Marta, va dir que el PDeCAT és el partit del Baiget i també de Puigdemont…. (va haver.hi un aplaudiment tancat) Aquí no passa res!
Tu t’ho creus maca! Jo no!

Dos minuts més tard, la mateixa Pascal, que no es va deixar d’aplaudir ella mateixa, ni un sol moment, va dir que el PDeCAT és el partit de la Carme, de l’Artur, del David i de l’Homs, del…..del… i d’en BAIGET… (l’home fulminat i sense coll, amb la puntada al cul presidencial, inclosa)

“Les mirades que ‘maten’ ”  Baiget, Vila i Puigdemont

Abans, el sempre interessant Santi Vila (una mena d’escudella barrejada, tipus Piquè-Guardiola de la política) per allò de divertit ‘tuiteru’ i filòsof, va dir la seva, més o menys com sempre:

“Admeto que el casament de Baiget, pot “crear mal gust de boca i un pel injust” Dons noi, el que toca és pendre ‘Sal de Fruta ENO’!
I alhora el mateix Vila: ‘avisa que el 1 d’octubre, serà vinculant en funció de la participació’

Santi, fill meu… Que no veus que les barbes del veí ja les han tallat… ara ja poses les teves en remull?

O sigui ‘el presidenciable’ Santi Vila‘ segueix patinant i tal com està el pati, el seu coll perilla. Potser en Carles ja li ha agafat gust amb això de tallar colls!

Baiget i Puigdemont ‘La cara d’en Santi Vila ho diu TOT’ !

Bon Santi, si trepitges ous, no saltis! Vés amb compte!
O sigui: Res de nou sota el sol, de l’exconvergent que se sent còmode amb Espanya (blog del Vila, que en el seu dia li varen fer treure).

En Santi és o sembla un xicot espavilat, nascut a Granollers però criat a la terra dels surrealistes tocats per la tramuntana i això es nota.

PD. Santi, la decisió del Carles de nomenar-te al capdavant d’empresa, substituint al ‘moderat’ i ‘baixet’ Jordi Baiget, trunca les teves aspiracions per liderar el PDeCAT o qui sap si això el portaria, o no, a una Presidència de la Generalitat o en el més optimista dels casos a esdevenir President d’una República Catalana, amb el permís dels que encara manen 

T’ho imagines? Us ho imagineu? Jo no!

 Sempre estan de conya aquets gironins!!   El cafè Cornellà de Girona és millor

 

  Alerta Pepitu!

Si ‘Agustinita de Aragón’, que era catalana i no pas de l’Aragó aixeques el cap!

Marededeusenyor

Quim Pedret i Rovira