Aigües de Vilajuïga, gràcies alcaldessa, by Radio Pedret TV

Avui he anat a la Riera de Vilajuïga a fer fotografies d’ocells, jugant a pilota!!

!… i quasi n’hi havia riera i estava neta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem de passar pàgina, canviar xips, treure caretes, males cares i mentalitats recaragolades i deixar ‘les pors’ d’anys en moltes coses dins de Vilajuïga. Han sigut anys molt ‘foscos’, d’enganys i favoritismes.

Hi ha molt que fer i sortosament s’estan fent moltes coses i amb molt pocs recursos humans i econòmics.
Potser ja no paga la pena mirar enrere i la mala gestió d’alguns, ja que seguiríem la tònica de dividir més el poble, com malauradament es va fer,
Potser es va fer inconscientment i per ignorància, ja que no vull ni puc creure amb la mala llet dels que en aquells anys, creien tindre ‘el poder’ absolut del poble i els veïns.
Cada un, allà amb la seva consciència i que carregui amb els errors i els també, no cal dir-ho, amb els encerts.

En tot i com veí de Vilajuïga so solament sóc responsable dels meus actes, que sempre han sigut durant 14 anys demanar (a qui sigui) el que fessin i/o intentar fer o donar idees per millorar el poble, poble on va néixer el meu fill petit.

Perquè l’alcaldessa Joana Cobo Ortiz està fent una cosa tan senzilla com és arranjar la Riera, la zona del Safareig, la Ludoteca, les voreres de Mas Bartret?… coses que es podien haver fet fa més de deu anys enrere i sense masses despeses?

Que cadascú pensi el que vulgui.
Varen preferir fer camps de futbol de ‘plàstic’, que només són per mirar, un Centre Cívic que en prou feines es pot mantenir, es va tirar a terra ‘el local’, un local d’acollida i de ball, per anar cap a una mena de ‘plaça’ nova.

Es va ‘arranjar’ un Passeig de Quemançò sense respectar l’espai amb molèsties per alguns veïns, es va fer un Centre d’Atenció Turística (CAT) per fer sopars ‘maridats’ (ara resta tancat) i segurament podria seguir amb un bon reguitzell …. però com deia, no cal, ni paga la pena. Ara, hem de mirar al futur del poble.
Si clar, sóc conscient que per dir el que penso, com ja fa anys que faig i sempre he fet, que potser trobaré una altra persona, com fa anys em va dir per telèfon que l’insultava al seu Facebook i sé que alguns (sortosament molt pocs) seguiran sense parlar-me o em giraran la cara, inclòs a la meva esposa i al nostre fill de quasi set anys. Tant s’aval!. És el seu problema, no pas el meu, però produeix un xic de pena i tristesa aliena.

Altres pensaran que sóc d’un partit o d’un altre. No, no sóc de cap partit, de cap religió, ni de cap club de què sigui, ni tinc un pensament monolític. Sóc un home que té una edat, un seny i pensa, perquè pensar no fa mal i el poder no ens ho pot prohibir… encara.

Ara, a Vilajuïga és fan moltes coses i amb el mínim de diners i personal. Això sí és una bona gestió
Sincerament i amb la mà al cor, això és increïble!
Quim: ‘Aquesta làmpada ens ha costat només 4 euros!!!
Benvinguda, amiga Joana, a voltes tan criticada per alguns i admirada per mi.

Has sigut la primera en anys en deixar de llegir sempre la mateixa pàgina. On eres fins ara?
Moltes Gràcies alcaldessa.

“… Quan es comparteixen els diners, queda la meitat dels diners; quan es comparteix coneixement, queda el doble”

Molt bona nit a tots, inclosos als que no posareu un ‘m’agrada’
Però tigueu sempre present que parlo amb el cor i no escric res per agradar a ningú. Ni als amics

Quim Pedret i Rovira

PD fotografies la ‘zona d’esbarjo i safareig’ i la riera neta de Vilajuïga.