La Persecució contra Artur Mas, by Radio Pedret

President Artur Mas, avui diumenge al matí has estat al IV Congrés Qüestions d’Estat organitzat per Òmnium, on has qualificat el recurs de la Fiscalia a la sentència del 9N d’una “clara persecució” al sobiranisme

Artur Mas Consell Nacional PDECAT Radio Quim Pedret

He de portar-te la contrària Artur
No és una persecució al ‘procés’, sinó que és una persecució contra la persona d’Artur Mas.

La Fiscalia diu que ho ha de recorrer “per coherència amb la Fiscalia de la causa en contra de Francesc Homs“, però no és més cert que l’única coherència possible seria respectar el criteri dels nou fiscals que van emetre el seu dictamen al principi i per unanimitat…i abans que ningú “afinés” res.

Tot el meu suport preuat amic Artur

 

Quim Pedret i Rovira