‘The United Kingdom is not Spain’, by Radio Pedret

Artur Mas assegura a Oxford que Rajoy usa a “confidents pagats” contra el soberanisme

  • Artur Mas pronuncia una conferència amb el títol »The United Kingdom is not Spain«

El president de la Generalitat Artur Mas ha assegurat en una conferència pronunciada en l’Oxford Union Society del Regne Unit que el president del Govern, Mariano Rajoy, «utilitza els tribunals i les clavegueres de l’Estat amb confidents pagats amb diners públics en contra dels polítics sobiranistes».

En una conferència amb el títol ‘The United Kingdom is not Spain’ (‘El Regne Unit no és Espanya’), Mas ha parlat de falta de garanties democràtiques de l’Executiu de Rajoy i ha lamentat que «en comptes d’aprendre de la inspiració del Regne Unit, Rajoy nega el dret a decidir de Catalunya»

 

artur Mas Quim Pedret

Artur Mas i Gavarró

 Artur Mas es queixa que en els últims sis anys Catalunya no ha rebut de l’Executiu cap oferta seriosa d’auto govern, i afirma que el referèndum se celebrarà malgrat les amenaces.

Davant la tercera societat de debats més antiga del Regne Unit, Artur Mas ha criticat que l’exministre d’Interior Jorge Fernández Díaz «ha organitzat l’anomenada operació Catalunya a través de policies» i confidents que cometen il·legalitats i aboquen mentides i insults contra l’independentisme

Artur Mas Oxford Union Quim Radio Pedret

‘La contra’

Artur Mas repta l’Estat de nou a oferir una alternativa a la independència des de Oxford

“Si hi hagués una tercera opció, és quelcom que el govern espanyol i el parlament espanyol haurien de posar damunt de la taula perquè els catalans es pronunciessin”

Quim Pedret i Rovira