Ni Franco milloraria el que fa el PP, by Radio Pedret

Hi ha pobles que se senten nació i això no ho camvia la ‘Contitución’ ni una dictadura
Artur Mas

 

1Artur Mas Quim Pedret

El que està pasant ni el mateix Franco ho milloraria (por la gloria de Dios)

Artur Mas té tota la raó, però no s’atreveix a dir ni posar el dit a la llaga..És prudent i és un senyor
Ja ho escric jo per ell, sense el seu consentiment:

El Partido Popular que per sort no tenen majoria al Congreso estan fent coses que ni el mateix Franco s’hauria atrevit a fer.
Ja no cal que parlem de l’ultra dreta feixista, sil el que maneguen els poders dels diaris que els són afins, els poders de la Cope, de 13 Tv o la TV Intereconomía de Julio Ariza, juntament amb E-Radio de Jiménez los Santos, Algarra, Esparza, Jiménez, Orcajo i l’inefable Eduardo García Serrano, conegut per els seus insults a Marina Geli, a qui va ‘dedicar’ paraules com zorra o guarra, o a Pedro Zerolo, al que va avisar que a un «maricón» como ell «también le colgarían de una grúa en Teherán»
Inda o Maruenda són monges de la caritat al costat d’aquests ‘pajarus’.

Capítol a part es mereixen també en Jaime González de ABC, que fot tota la ‘pinta’ de dolent en una pel·lícula de Spielberg. De fet, recorda sospitosament l’agent nazi de «En Busca del Arca Perdida»

Podríem recordar molts més personatges, però ningú els supera com el que té ‘barra lliure’ a les TV’S i altres mitjans, és l’ultra dretà Hermann Tertsch, que curiosament diuen venia reconvertit del partit comunista, i fill del declarat nazi Ekkehard Tertsch.
No cal dir que aquesta gent, sí que fan una mena de ‘por’ que no es pot definir i descriptiblement fastigosa, ja que si estès en les seves mans i d’ells depengués, no sols a molts els passarien per les armes, sinó que il·legalitzarien els partits polítics, intervindrien a més d’una autonomia española, i de ben segur enviarien els carros de combat a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, i si poguessin, ens convidarien a tots els catalans a fer una visita guiada a les càmeres de gas.

De moment, com amb els jueus, a nosaltres ja ens tenen fitxats i marcats.

Recordeu que la historia sempre es repeteix, esperem que hi hagi excepcions»

Quim Pedret i Rovira