Tito B. Diagonal ‘el primero de mayo’, by Radio Pedret

 


Tito B Diagonal, by Radio Pedret al programa de Angel Casas

Jordi quant et vaig fer una pagina… em vaig prometre que buscaria els teus recorts per on fos. Avui es un bon dia…
Els que passem dels 50 tenim tans bons records de la radio de mitjans dels anys 70 conduïts per locutors agosarats con tu o el “El pájaro loco” de Constanino Romero. El meu preferit era el teu, aquell Tito B. Diagonal, de 12 a 12 i 5 de la nit, amagat sota ell llençol a La Salle Bonanova.

Jotrdi Estadella Quim Pedret Diagonal

 

Des del teu locutori “grana y oro” de la nostra Radio Juventud de Barcelona, vares crear el personatge pijo, franquista i aristocràtic, que es queixava del ambient d’obertura d’últim tram del franquisme. A ell (tu), com als de dretes d’aquella època, no li agradava parlar de política “porque nunca hablo del servicio”.
Per tu, amic Jordi Estadella, siguis non siguis.
 

Quim Pedret i Rovira