Figueres, ciutat sense llei!, by Radio Pedret

figueres-escombreries-quim-pedret«S’acabat la vaga d’escombraires després de deu hores de converses i quatre dies de brutícia»

Com deia en Cantiflas: ‘Un poble net no és el que més es neteja, sinó el que menys s’embruta’ Un equip de govern no és el més eficaç ni cal felicitar.lo per negociar amb el sindicat i l’empresa neteja durant deu hores i menjar-se un ‘bocadillet‘ a l’ajuntament. El millor govern és el que sap gestionar bé un poble, negociar i dialogar sempre amb TOTS. Els que ‘manen’ (és un dir) a Figueres, per desídia o per ignorància, no en saben més Mai s’havia de deixar que la ciutat es convertís les vigiles de Nadal en un clavegueram.
Estaria molt bé que després de les neules i els torrons, l’alcaldessa Marta Felip presentes la dimissió, (que avui està molt satisfeta) seria tot un detall.
Tot és producte de la seva mala gestió, que ja ve heretada del super Batlle Santi Vila, on ja es va acostumar al poble de peu veure infinitat de sotracs, voreres trencades, fer ‘gincames‘ i olorar containers d’escombraries plens de merda per fora i vuits per dins i a més abonament, sent Figueres la capital de comarca, comercial, turística i molt visitada. Seria bo que algú pensés (potser un altre cop) que Roses fora millor capital per la comarca.

Clar i la pregunta és: ‘Qui collons sóc jo per tocar la pera per Nadal’?
Doncs un ciutadà de l’Empordà i del món, totalment lliure, que diu el que no es pot dir, ni es vol dir, perquè tots en certa manera llepen culs o van per la vida bavejant mans, ja que sempre si ‘piules’ massa pots perdre alguna cosa, el sou o subeció, si no es fot la pilota al poder, oi? Cert?

A tot arreu, els que treuen la merda (perdó), han d’estar més ben pagats que els polítics, ja que són els ‘importants’ i se’ls paga per preservar la nostra salut i al polític tant ‘important i fotogènic’ ja es paga ell mateix i generalment ho fot de conya.

Hi ha algú ‘important’ a la vida? No crec! Espereu, espereu, que la mort ja ens igualarà a tots, per sort!

Molt bon Nadal a tots!


PD. Sóc conscient que avui no em felicitaran gaire. Ja sé que avui no seré tant ‘bon amic’ ni tan maco com anava a escola fa 50 anys Ho sento amics, però sempre dic el que pensó!

 

Quim Pedret i Rovira