Iceta s’ofereix a Mas!, by Radio Pedret

   Iceta s’ofereix a Mas…. per salvarlo de la CUP!   No guanyem per ensurts Uf !!

Gran Iceta

 

 

Quim Pedret Miquel Iceta Artur Mas

 

Miquel Iceta, busca la màxima «transversalitat» entre els partits catalans i crear «gran coalició pel seny» que permeti evitar el «desastre» 

Iceta ha instat el president català a estar «a l’altura de les seves responsabilitats», i acceptar el mandat de governar que li han donat els catalans buscant «la millor fórmula, que no és la declaració unilateral d’independència, la ruptura de la legalitat i situar les institucions catalanes fora de la llei». 

«Catalunya necessita govern, estabilitat i un pacte amb la resta d’Espanya, i l’amalgama de Junts pel Sí i la CUP no donarà ni govern, ni estabilitat, ni pacte i, per tant, s’ha de buscar un altre camí»

«Tot el que impliqui una via unilateral i de ruptura de la legalitat serà el camí més ràpid cap al desastre per a Catalunya» i provocarà «danys de difícil reparació»

«S’ha d’apel·lar a la responsabilitat del president Masl’espectacle d’una presidència de la Generalitat sotmesa a una subhasta és indigne per a la institucions i és no servir als interessos dels catalans», ha assenyalat Iceta.

Paraula de Dèu, Amén

 

Quim Pedret i Rovira